Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

SUČANY- pozemok 15 357 m2,okr. Martin

Interné ID: JH 015
Ulica: -
Obec: Sučany
Okres: Martin
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - komerčné
614 500 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj veľký pozemok o výmere takmer 15 400 m 2,so všetkými sieťami vlastnou trafostanicou 100 kW, túto je možné navýšiť, prístupovou cestou až na hranu pozemku, vhodného na výstavbu rodinných domov ,bytových domov, a iného využitia v katastri obce Sučany, 6 kilometrov od Martina. Alebo podnikateľského využitia rôzneho druhu. Súčasťou pozemku je vysoká výrobná hala, momentálne slúžiaca pre strojárenskú a drevársku výrobu. V budove l sa nachádzajú výrobné, skladové priestory, garáže ,dielne, dva byty, wc a sprchy. Pri hlavnej hale stojí ešte jedna a priestor so zastrešením.

Pozemok sa predáva aj zo zariadením na pozemku. Tieto je možné využiť k výstavbe LOFTU alebo samostatnej bytovky. Cena je 614 500 eur.

Viac informácií na stránke realitnej kancelárie,
na tel. čísle realitného makléra: 0911 690 195

Pozri video tu: youtube.com/watch?v=zUw2FDwvXIw&feature=youtu.be

ZABEZPEČÍME: - kompletný právny servis garantovaný advokátskou kanceláriou - zmluvu o budúcej zmluve, kúpnu zmluvu, návrh na vklad do katastra nehnuteľností, - možnosť autorizácie zmlúv vrátane elektronického podania - úhrada správnych poplatkov - poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti - profesionálnu obhliadku - geodetické služby - profesionálny prístup

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
15357 m2
El. napätie:
230/400V
Voda:
studňa a vodovod
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno
Plyn:
áno

Úverová kalkulačka

Maklér

Jozef Hlavatý

Jozef Hlavatý

REALITNÝ MAKLÉR - FINANČNÝ SPROSTREDKOVATEĽ

Realitnému biznisu s nehnuteľnosťami sa venujem aktívne niekoľko rokov. Svojim profesionálnym a odborným prístupom sa snažím pomôcť rovnako predávajúcim, ako aj kupujúcim pri ich dôležitom rozhodnutí - zmene bývania.
Spolupracujem s bankami a poisťovňami, preto viem poradiť klientom najvýhodnejšie riešenie ich požiadaviek na sporenie, úver či poistenie.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti