Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Rodinný dom, chalupa, chata VRÍCKO okr. Martin

Interné ID: JC41
Obec: Martin
Okres: Martin
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
97 000 €

Popis nehnuteľnosti

Predstavujeme Vám exkluzívne na predaj 3 izbový rodinný dom, vhodný aj ako chalupa alebo chata na celoročné bývanie s vlastným pozemkom o rozlohe 400m2 s možnosťou využívania aj priľahlej záhradky o rozlohe 517m2, v malebnej obci Vrícko vzdialenej 26 km od mesta Martin a rovnako aj od mesta Prievidza a Turčianske Teplice. Domček sa nachádza v tichej pokojnej časti obce, na slnečnom mieste, ideálny na oddych a pokoj.

V dome sa nachádza kuchyňa s pieckou na drevo, obývačka, 2 spálne, kúpeľňa, špajza, veranda s krbom, V hornej časti domu sa nachádza veľká povala.

V zadnej časti domu sa nachádza dreváreň na drevo.

V dome je vodovod, elektrina aj kanalizácia, kúrenie je ústredné na drevo, ohrev teplej vody je riešený elektrickým bojlérom. Strecha je pokrytá plechovou krytinou. Okná v dome sú plastové, podlahy sú drevené potiahnuté s pvc. Dom je podpivničený.

Viac informácií na tel. čísle realitného makléra: 0951 263 780

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
400 m2
Úžitková plocha:
100 m2
Zastavaná plocha:
100 m2
Stav:
pôvodný stav
Počet izieb:
3
Pivnica:
áno
Celková plocha:
400 m2
Voda - na pozemku - vodný zdroj:
áno

Úverová kalkulačka

Maklér

Jana Cabadová

Jana Cabadová

REALITNÝ MAKLÉR

Realitnému biznisu s nehnuteľnosťami sa venujem aktívne niekoľko rokov. Svojim profesionálnym a odborným prístupom sa snažím pomôcť rovnako predávajúcim, ako aj kupujúcim pri ich dôležitom rozhodnutí - zmene bývania.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti