Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

4 izbový byt - TOPOĽČANY

Interné ID: JM002
Obec: Topoľčany
Okres: Topoľčany
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 4-izbový byt
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária BALAŽI REAL ESTATE Vám predstavuje priestranný 4-izbový byt priamo v centre mesta TOPOĽČANY, okr. Topoľčany.

Bytový dom prešiel rekonštrukciou v podobe zateplenia nehnuteľnosti, novej fasády a strechy. Byt je v zachovalom stave.

▪️ Bytový dom nedisponuje výťahom.

Dispozične pozostáva z: priestranná vstupná chodba, samostatná toaleta, kúpeľňa so sprchovým kútom a vaňou, kuchyňa a 4 miestnosti s pekným výhľadom. K nehnuteľnosti prislúcha aj menší úložný priestor (špajza) a pivničný priestor.

VÝHODY NEHNUTEĽNOSTI:

▪️ Výmera 82 m2
▪️ Situovaný na 3/3 poschodí bytového domu
▪️ Centrum mesta
▪️ Úplná občianska vybavenosť

Bližšie informácie Vám ochotne poskytneme na tel. čísle: 0917 553 609 alebo na emailovej adrese minarovicova@balazi.sk

ZABEZPEČÍME: - Hypotekárny úver, kompletný právny servis garantovaný advokátskou kanceláriou - zmluvu o budúcej zmluve, kúpnu zmluvu, návrh na vklad do katastra nehnuteľností, - možnosť autorizácie zmlúv vrátane elektronického podania - úhrada správnych poplatkov - poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti - profesionálnu obhliadku - geodetické služby - profesionálny prístup.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
82 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
4
Typ výbavy:
nevybavený
Balkón:
áno
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Poschodie:
3
Celková plocha:
82 m2
Počet balkónov:
1
Inžinierske siete:
áno
Plyn:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno

Úverová kalkulačka

Maklér

Ing. Jana Minarovičová

Ing. Jana Minarovičová

REALITNÝ MAKLÉR - FINANČNÝ SPROSTREDKOVATEĽ

Pracujem v oblasti realít a ako hypotekárny špecialista pre komerčné banky, poisťovne a stavebné sporiteľne. Venujem sa aj účtovníctvu pre živnostníkov.
Najdôležitejšia je pre mňa spokojnosť klienta. Nie som závislá riešiť klientom ich požiadavky v jednej banke alebo poisťovni. Pre klientov hľadám optimálne riešenie konkrétnych požiadaviek na sporenie, úver, nehnuteľnosť, poistenie života, majetku, automobilov a spracovanie daňového priznania.
Finančných sprostredkovateľov je dnes veľa, ale máloktorý sa stane profesionálom a vydrží dlhodobo pracovať vo finančnom sektore.

Som registrovaná v Národnej banke Slovenska.. Mám odborné skúšky a vzdelávanie v oblastiach finančného sprostredkovania a finančného poradenstva pre odvetvia vklady, poistenie, úvery, stavebné sporenie a vedenie jednoduchého účtovníctva.

Dlhoročnú prax, spokojnosť klientov a fungujúca kancelária od roku 2001.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti