Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Nováky, 2+1 byt , rekonštrukcia

Interné ID: LF017
Ulica: M.R. Štefánika
Obec: Nováky
Okres: Prievidza
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
55 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame [b]na predaj 2+1 -izbový byt[/b], čiastočne zrekonštruovaný, s výmerou 50,50 m2, v blízkosti centra v Novákoch.
[b]Byt sa nachádza v strede [/b]7 posch.panelového domu, s novým výťahom. Byt má plastové okná, bezpečnostné dvere, bytový dom je zateplený.
Byt pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej miestnosti, kúpeľne s WC a sprchovým kútom, kuchyne, spálne.
V blízkosti bytového domu sa nachádza parkovisko, kultúrny dom, plaváreň, potraviny, lekáreň, autobusová zastávka, škôlka, školy, stavebniny, čerpacia stanica, pohostinstvá, rôzne obchody a služby, pracovné možnosti.
[b]Nízke mesačné náklady. Možnosť kúpy na hypo úver.
[/b]
Viac informácií na stránke realitnej kancelárie, na tel. čísle realitného makléra 0907 682 191. V cene je zahrnutý kompletný právny servis, úhrada správnych poplatkov, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti. Táto ponuka je zaradená vo výmennom systéme Realitnej únie SR, MLS AXXX

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
50.5 m2
Úžitková plocha:
50.5 m2
Loggia:
nie
Počet izieb:
2
Balkón:
nie
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Parkovanie:
verejné
Zariadenie:
čiastočne
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
nie
Vykurovanie:
spoločné

Úverová kalkulačka

Maklér

Ľuboš  Franc

Ľuboš Franc

REALITNÝ MAKLÉR

Realitnému biznisu s nehnuteľnosťami sa venujem aktívne niekoľko rokov. Svojim profesionálnym a odborným prístupom sa snažím pomôcť rovnako predávajúcim, ako aj kupujúcim pri ich dôležitom rozhodnutí - zmene bývania.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti