Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Turčianske Kľačany - pozemok 400m2 parcela C

Interné ID: JH119
Ulica: -
Obec: Turčianske Kľačany
Okres: Martin
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Poľnohospodárske a lesné pozemky
13 500 €

Popis nehnuteľnosti

RK BALAŹI REAL ESTATE sro
Ponúkame Vám na predaj :

pozemok cca 400 m2 ,v katastri dediny Turčianske Kľačany, blizko Lipovca vhodné pre poľovníka,
pozemok je vedený na katastri ako TTP na C -parcele , je podlhovastého tvaru , vhodný na výstavbu mobilného domu. Pozemok je orientovaný na juhozápad, je mierne svahovitý, dá sa vyrovnať. Je vhodný na viac účelov, aj ako investičný.

Bližšie informácie Vám ochotne poskytnú na čísle: 0911 690 195 Obhliadka po tel. dohovore.

ZABEZPEČÍME: - kompletný právny servis garantovaný advokátskou kanceláriou - zmluvu o budúcej zmluve, kúpnu zmluvu, návrh na vklad do katastra nehnuteľností, - možnosť autorizácie zmlúv vrátane elektronického podania - úhrada správnych poplatkov - poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti - profesionálnu obhliadku - geodetické služby - profesionálny prístup

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
400 m2

Úverová kalkulačka

Maklér

Jozef Hlavatý

Jozef Hlavatý

REALITNÝ MAKLÉR - FINANČNÝ SPROSTREDKOVATEĽ

Realitnému biznisu s nehnuteľnosťami sa venujem aktívne niekoľko rokov. Svojim profesionálnym a odborným prístupom sa snažím pomôcť rovnako predávajúcim, ako aj kupujúcim pri ich dôležitom rozhodnutí - zmene bývania.
Spolupracujem s bankami a poisťovňami, preto viem poradiť klientom najvýhodnejšie riešenie ich požiadaviek na sporenie, úver či poistenie.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti