Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

NÍZKOENERGETICKÝ DREVODOM 3 izbový dom, úžitková plocha 74 m2

Interné ID: PHx002
Ulica: -
Obec: Turčianske Teplice
Okres: Turčianske Teplice
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

Postavíme Váš nizkoenergetický dom aj so všetkými povoleniami. Zariadime za Vás stavebné povolenie, postavíme základovú dosku a zrealizujeme uzavretú hrubú stavbu – steny so zateplením, strecha, okná, vchodové dvere, bleskozvod, žlaby, elektro a vodoinštalácia, vykurovanie a ohrev TUV. Pripravíme vám dom na nasťahovanie.
Hrubú stavbu dokončíme tak, aby ste sa nasťahovali do Vášho nového drevodomu s hotovou kúpeľňou a WC, podlahami, dverami a vnútorným osvetlením.

Rodinný dom je typu bungalov a má jednoduché a praktické riešenie bývania. Na výstavbu je potrebné vlastniť pozemok. Výstavba bude zhotovená v časovom horizonte 3 - 6 mesiacov. Je možné sa rozhodnúť pre tri cenové varianty, aj zakomponovať vlastné návrhy:

1. VARIANT – uzavretá hrubá stavba, steny, strecha, bleskozvod, zvody, okná, vchodové dvere. Zateplená fasáda, vodoinštalácia s ohrevom TUV, elektrické vykurovanie, elektroinštalácia s rozvádzačom.

2. VARIANT - 1.V + kúpeľňa a WC, interiérové dvere a podlahy, osvetlenie

3 VARIANT - 1.V + 2.V + základy inžinierske siete, vybavenie stavebného povolenia.

V cene je zahrnutá aj bezplatná ponuka financovania prostredníctvom úveru.

Viac informácií nájdete tu: [b]https://montovane-drevodomy.webnode.sk/[/b]

Alebo na stránke realitnej kancelárie, na tel. čísle realitného makléra: 0905501340

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
74 m2
Úžitková plocha:
74 m2
Zastavaná plocha:
74 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
3
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Energetický certifikát:
A
Zariadenie:
nezariadený
Materiál:
drevostavba
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno
Vykurovanie:
vlastné

Úverová kalkulačka

Maklér

Ing.  Pavol Hluchý

Ing. Pavol Hluchý

REALITNÝ MAKLÉR

Realitnému biznisu s nehnuteľnosťami sa venujem aktívne od roku 2012. Svojim profesionálnym a odborným prístupom sa snažím pomôcť rovnako predávajúcim, ako aj kupujúcim pri ich dôležitom rozhodnutí - zmene bývania.

Mnohí predávajúci či kupujúci si ani neuvedomujú, že výber správneho makléra je jedno z najdôležitejších rozhodnutí, ktoré by mali urobiť na samom začiatku. Od osobnosti a vzájomného vzťahu s maklérom, bude závisieť ako úspešný bude ich obchod. Plne si uvedomujem tú skutočnosť, že dôvera, ktorú do realitného makléra vkladajú, či už majiteľ nehnuteľnosti, alebo záujemca o jej kúpu, je obrovská. Pri práci kladiem dôraz na profesionalitu, precíznosť, dôveru a spoľahlivosť. Som seriózny, úprimný a je na mňa spoľahnutie. Snažím sa pri akejkoľvek činnosti vykonávať svoju prácu profesionálne. Mojou prvoradou úlohou je pomôcť Vám pri predaji, alebo kúpe nehnuteľnosti, čo je podmienené vzájomnou dôverou. Prioritou mojej práce je plynulý a bezpečný predaj či kúpa nehnuteľnosti počas celého procesu predaja alebo kúpy nehnuteľnosti, po odbornej ale aj ľudskej stránke. Spokojnosť predávajúceho a kupujúceho vo mne vyvolávajú pocit, že som si províziu zaslúžil a utvrdzujú ma v tom, že moja práca má zmysel.

Spokojnosť klientov je mojou prioritou.

Rád sa stanem Vašim osobným maklérom.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti