Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

ČREMOŠNÉ-chalupa na pozemku 700m2

Interné ID: JH131
Ulica: -
Obec: Čremošné
Okres: Turčianske Teplice
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
89 000 €

Popis nehnuteľnosti

Predstavujeme Vám rekreačnú murovanú chalupu s možnosťou celoročného bývania, ktorá sa nachádza v lokalite ČREMOŠNÉ, okr. Turčianske Teplice

Nehnuteľnosť pozostáva z kombinácie bielej murovanej omietky a dreva. Má prekladané drevené stropy z červeného smreka ošetrené býčou krvou -olejované.

SPODNÁ ČASŤ:
Kotolňa s kotlom na ústredné kúrenie do radiátorov plus príprava na elektrické kúrenie. Možnosť kúrenia miestností samostatne drevom, dve pece alebo ústredným kúrením.
Príprava teplej vody dvoma spôsobmi-aj bojlerom v lete. Voda verejný vodovod, sanita a septik vo vznikajúcom stave, nové rozvody vody, umývadlo a iné. Elektrická prípojka 220/380V-namontované elektrické kúrenie do radiátorov (doteraz nespustené, z dôvodu autonómneho kúrenia majiteľa)

KUCHYŇA: so sporákom na pevné palivo.

STROPY: drevené, prekladané vo vynikajúcom stave /majiteľ a staviteľ bol tesár/.

DVERE: pôvodné drevené s obložkou zachovalé gazdovské s presklením.

Vonkajšie drevené schody s gangom a prístreškom z červeného smreka s výhľadom na prekrásne okolie.
Vstup do otvorenej miestnosti: obývačky spojenej so spálňou, samostatným prístupom na WC, kúpeľne s osadeným sprchovým kútom. ( možnosť ohrevu vody dvoma spôsobmi)

Pôvodný starožitný nábytok , dvere a zádverie */predáva sa zariadenie v celku*/

Pred domom udržiavaná záhradka-predzáhradka s rodiacimi stromami /slivky,hrušky, jablone/. Dvor je pravidelne udržiavaný. Perfektný výhľad na okolité prostredie z obývacej časti. Možnosť prístavby veľkej terasy prístupnej z obývacej časti s perfektným výhľadom.

Samostatná kotolňa vstup z dvora Na pozemku je samostatná drevená stodola vhodná na dvojgaráž a tiež dreváreň, sklad na poľnohospodárske produkty a stroje. Parkovanie na dvore alebo v samostatnej garáži s dielňou.

Nehnuteľnosť je vhodná pre poľovníka s možnosťou revíru v tejto lokalita. Parkovanie na dvore alebo v samostatnej garáži s dielňou.

Bližšie informácie Vám ochotne poskytnú na čísle: 0911 690 195

ZABEZPEČÍME: - kompletný právny servis garantovaný advokátskou kanceláriou - zmluvu o budúcej zmluve, kúpnu zmluvu, návrh na vklad do katastra nehnuteľností, - možnosť autorizácie zmlúv vrátane elektronického podania - úhrada správnych poplatkov - poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti - profesionálnu obhliadku - geodetické služby - profesionálny prístup




Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
684 m2
Úžitková plocha:
236 m2
Plocha pozemku:
448 m2
Zastavaná plocha:
236 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
2
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Počet kúpeľní:
1
Energetický certifikát:
nie
El. napätie:
230/400V
Parkovanie:
áno
Voda:
verejný vodovod
Krb:
áno
Zariadenie:
zariadený
Garáž:
áno
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
septik
Internet:
áno - wi-fi
Materiál:
Zmiešané
Zateplený objekt:
nie
Vykurovanie:
vlastné - pevné palivo
Pivnica:
áno

Úverová kalkulačka

Maklér

Jozef Hlavatý

Jozef Hlavatý

REALITNÝ MAKLÉR - FINANČNÝ SPROSTREDKOVATEĽ

Realitnému biznisu s nehnuteľnosťami sa venujem aktívne niekoľko rokov. Svojim profesionálnym a odborným prístupom sa snažím pomôcť rovnako predávajúcim, ako aj kupujúcim pri ich dôležitom rozhodnutí - zmene bývania.
Spolupracujem s bankami a poisťovňami, preto viem poradiť klientom najvýhodnejšie riešenie ich požiadaviek na sporenie, úver či poistenie.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti