Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

DOPYT, pozemok, Podhajská a okolie

Interné ID: JV01
Obec: Podhájska
Okres: Nové Zámky
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Pozemky
Typ: Kúpa
Typ pozemku: Pozemky - pre rodinné domy
15 000 €

Popis nehnuteľnosti

Hladáme pre konkrétneho klienta pozemok v Podhájskej - okolie. Výmera 10 000m2 , šírka pozemku 15-20m. Cena v hodnote od 15 000 eur do 30 000 eur.

Ak vlastníte podobnú nehnuteľnosť kontaktujte nás na tel. čísle: 0907 235 125
Nebránime sa spolupráci s RK.

ZABEZPEČÍME kompletný právny servis garantovaný advokátskou kanceláriou - zmluvu o budúcej zmluve, kúpnu zmluvu, návrh na vklad do katastra nehnuteľností, - možnosť autorizácie zmlúv vrátane elektronického podania - úhrada správnych poplatkov - poradenstvo

Vlastnosti

Status:
aktívne
Plocha pozemku:
10000 m2

Úverová kalkulačka

Maklér

Juraj Vincze

Juraj Vincze

REALITNÝ MAKLÉR - FINANČNÝ SPROSTREDKOVATEĽ

Realitnému biznisu s nehnuteľnosťami sa venujem aktívne niekoľko rokov. Svojim profesionálnym a odborným prístupom sa snažím pomôcť rovnako predávajúcim, ako aj kupujúcim pri ich dôležitom rozhodnutí - zmene bývania.
Spolupracujem s bankami a poisťovňami, preto viem poradiť klientom najvýhodnejšie riešenie ich požiadaviek na sporenie, úver či poistenie.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti