Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

MARTIN - Na Bystričku, pozemok 14 366m2 na developerské účely

Interné ID: JH065
Ulica: -
Obec: Martin
Okres: Martin
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - pre rodinné domy
45 €/m2

Popis nehnuteľnosti

Predstavujeme Vám exkluzívne :
Veľký pozemok na predaj v meste Martin-Na Bystričku pozemok má celkovú rozlohu : 14 366m2 pozostáva zo štyroch parciel, pričom je možné prikúpiť ďalšiu parcelu o výmere cca 4000m2. Všetky dostupné siete sú buď na pozemku, alebo v dosahu.
cena za m2 je uvedená : 45 ,-eur

Pozri video tu: youtube.com/watch?v=uEBVp5noPmk&feature=youtu.be

Viac informácií na stránke realitnej kancelárie a na tel. čísle realitného makléra 0911 690 195 alebo 0918 540 249

ZABEZPEČÍME kompletný právny servis garantovaný advokátskou kanceláriou - zmluvu o budúcej zmluve, kúpnu zmluvu, návrh na vklad do katastra nehnuteľností, - možnosť autorizácie zmlúv vrátane elektronického podania - úhrada správnych poplatkov - poradenstvo

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
14366 m2
Inžinierske siete:
áno

Úverová kalkulačka

Maklér

Jozef Hlavatý

Jozef Hlavatý

REALITNÝ MAKLÉR - FINANČNÝ SPROSTREDKOVATEĽ

Realitnému biznisu s nehnuteľnosťami sa venujem aktívne niekoľko rokov. Svojim profesionálnym a odborným prístupom sa snažím pomôcť rovnako predávajúcim, ako aj kupujúcim pri ich dôležitom rozhodnutí - zmene bývania.
Spolupracujem s bankami a poisťovňami, preto viem poradiť klientom najvýhodnejšie riešenie ich požiadaviek na sporenie, úver či poistenie.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti